Activitats casal d’estiu infants de Vilanova i la Geltrú

Benvolgudes famílies,

Des del CDIAP Garraf ens posem en contacte amb vosaltres per fer-vos arribar la informació sobre les activitats d’estiu 2021 adreçades a infants, adolescents i joves, organitzades per diferents entitats del municipi de Vilanova i la Geltrú. 

Us adjuntem el llibre d’activitats per facilitar-vos la tasca, us recomanem que l’aneu consultant des del mateix web de infància de l’Ajuntament degut a que pot patir canvis d’actualització.

Com en els darrers anys, hi ha la possibilitat de sol·licitar subvencions per tal de participar-hiper tal de garantir la igualtat d’oportunitats i que tots els infants puguin gaudir d’activitats esportives i de lleure educatiu aquest estiu, es convoquen tres tipus de subvencions, per cobrir part del cost de l’activitat,  del servei de menjador d’aquesta i del monitoratge de suport per a infants, adolescents i joves amb diversitat funcional.

Enguany, en aquest darrer tipus, per sol·licitar suport de monitoratge per aquells casos que ho necessitin, s’ha treballat conjuntament amb la Reg. d’Infància per obrir la possibilitat de que es pugui demanar suport per a un màxim de dues activitats i presentar un informe de valoració indicant les necessitats, emès pel propi CDIAP Garraf que us està atenenten el cas de no disposar encara del reconeixement del grau de discapacitat.

En el cas que estigueu interessades en inscriure al vostre infant i no disposeu encara del reconeixement del grau de discapacitat, podeu posar-vos en contacte amb el referent que us atén des del CDIAP per valorar si l’infant requereix de suport total o parcial, per facilitar-vos el document complimentat i que haureu d’acompanyar amb la resta de documentació per realitzar la inscripció.

El termini de presentació per sol·licitar les subvencions és del 3 al 14 de maig.

Per poder accedir al llibret d’activitats com també als criteris per realitzar qualsevol tràmit de subvenció us avancem l’enllaç que també trobareu a la mateixa web d’Infància de l’Ajuntament.

Compartir:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en linkedin
Compartició en pinterest
Compartició en email