Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de CDIAP GARRAF, ubicat al C. Cristòfol Raventós, 1-B Vilanova i la Geltrú, correu electrònic: cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

 

 • Qui és el responsable del tractament de les seves dades.
 • Amb quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
 • Quin és la legitimació per al seu tractament.
 • Durant quant temps els conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les seves dades.
 • Quins són els seus drets i com exercir-los.

 

RESPONSABLE: veure dades a l’encapçalament.

FINALITATS, LEGITIMACIÓ I CONSERVACIÓ dels tractaments de les dades enviades a través de:

 

Formulari de Contacte

Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seves sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (correu electrònic, SMS, etc.), si marca la casella d’acceptació.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.

Conservació: Una vegada resolta la seva sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, i en cas d’haver acceptat rebre enviaments, fins que sol·liciti la baixa dels mateixos.

 

Enviament de correus electrònics

Finalitat: Contestar a les seves sol·licituds d’informació, atendre les seves peticions i respondre les seves consultes o dubtes. En cas de rebre el seu Currículum Vitae, les seves dades i CV podran ser incorporats a les nostres bases de dades per participar en els nostres processos de selecció presents i/o futurs.

Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic o enviar-nos el CV.

Conservació: Una vegada resulta contestada la seva petició per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament. En cas de rebre el seu CV, les seves dades es podran conservar durant 2 anys màxim per a futurs processos de selecció.

Obligació de facilitar-nos les seves dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 14 anys, o si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessaris per gestionar les seves sol·licituds, donar-li d’alta com a usuari i/o prestar-li els serveis que pugui contractar, per la qual cosa, si no ens les facilita, no podrem atendre-li correctament ni prestar-li el servei que ha sol·licitat.

En tot cas, ens reservem el dret a decidir sobre la incorporació o no de les seves dades i demés informació a les nostres bases de dades.

DESTINATARIS DE LES SEVES DADES.

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, tret que existeixi obligació legal.

DRETS

Prèvia presentació del seu document nacional d’identitat o passaport, els titulars de les dades personals (interessats) podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i portabilitat. El responsable del tractament haurà de donar resposta als interessats sense dilació indeguda.

 • Dret d’accés es facilitarà als interessats la llista de les dades personals que disposi juntament amb la finalitat per la qual han estat recollits, la identitat dels destinataris de les dades, els terminis de conservació, i la identitat del responsable davant el qual poden sol·licitar la rectificació supressió i oposició al tractament de les dades.
 • Dret de rectificació es procedirà a modificar les dades dels interessats que anessin inexactes o incomplets atenent a les finalitats del tractament.
  Dret de supressió se suprimiran les dades dels interessats quan els interessats manifestin la seva negativa o oposició al consentiment per al tractament de les seves dades i no existeixi deure legal que ho impedeixi.
 • Dret de portabilitat els interessats hauran de comunicar la seva decisió i informar al responsable, si escau, sobre la identitat del nou responsable al que facilitar les seves dades personals.

L’usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. La retirada del consentiment no afectarà la licitud del tractament efectuat abans de la retirada del consentiment.

En cas de que senti vulnerats els seus drets pel que fa a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

c/ Cristòfol Raventós, 1b Baixos
08800 Vilanova i la Geltrú
Telf.: 938 15 64 43
cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat
Col·laboradors: